سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده

نیکلاس مادورو: تهران و کاراکاس در همه حوزه‌ها به‌ویژه دفاعی روابط بسیار نزدیکی دارند

رئیس جمهور ونزوئلا در نشست خبری مشترک با آیت‌الله رئیسی گفت: در همه حوزه‌ها از جمله حوزه های دفاعی، نفت و پتروشیمی با ایران روابط نزدیکی وجود داریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا امروز شنبه در نشست خبری مشترک با آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، اظهار داشت: ما امروز دوره‌ای از گفت‌وگوها و مفاهمه عمیق را پشت‌سر گذاشتیم و به دنبال آن هستیم از طریق امضای سند همکاری‌های ۲۰ ساله چشم‌انداز روشنی را در مسیر توسعه روابط با تهران ترسیم کرده و در سال ۲۰۲۲ به سوی گسترش همکاری‌ها گام برداریم.

 

وی افزود: به آقای رئیسی توضیح دادم که ما در دوران بسیار سختی زندگی کردیم و دوران ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ دوران سختی برای ما بود و فشارها و حملات امپریالیسم را تحمل کردیم اما با مقاومت و ایستادگی توانستیم کار را به اینجایی که هستیم برسانیم. البته برای آینده کارها و اقدامات زیادی را پیش بینی می‌کنیم و قطعاً با موفقیت از عهده همه اینها بر خواهیم آمد برای اینکه بتوانیم شاهد توسعه روابط اقتصادی باشیم.

 

مادورو با تاکید بر اینکه از تجربه تاریخی جمهوری اسلامی ایران استفاده خواهیم کرد، اضافه کرد: دانش و فناوری و تکنولوژی را در مرکز ثقل این توسعه و همکاری قرار خواهیم داد.

 

رئیس جمهور ونزوئلا بیان کرد: جبهه‌های مختلف همکاری را میان ایران و ونزوئلا در حوزه نفت، گاز، پالایشگاه و پتروشیمی و تأمین مالی از طریق بانک توسعه ایران و ونزوئلا، حوزه دفاعی و تحکیم روابط دفاعی میان ایران و ونزوئلا شاهد هستیم.

 

مادورو خاطرنشان کرد: ۱۸ جولای شاهد این خواهیم بود که پرواز مستقیم ایران و کاراکاس افتتاح خواهد شد و گردشگری را در این حوزه ارتقا خواهیم داد. ما از طریق این پرواز می‌توانیم شاهد توسعه گردشگری باشیم. ونزوئلا استعدادهای خدادادی زیادی مانند دریای کارائیب، جنگل‌های آمازون دارد که می‌توانند مقصد گردشگری ایرانیان باشند.

 

وی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی هم به همین ترتیب است. ایران در این سال‌ها توانسته است معجزه‌ای در حوزه کشاورزی خود رقم بزند. ونزوئلایی باید اطلاع داشته باشند که ۷۰ درصد سرزمین ایران خشکی است و در ۳۰ درصد این سرزمین محصولات کشاورزی رشد می‌کند اما در مناطق کویری توانستند از طریق تکنولوژی نسبت به توسعه محصولات کشاورزی اقدام کنند.

 

رئیس جمهور ونزوئلا اضافه کرد: ما دو اولویت را ترسیم کردیم. اولین اولویت توسعه فناوری و تکنولوژی برای توسعه محصولات کشاورزی در ونزوئلا است تا بتوانیم از این تجربیات شگرف استفاده کنیم و از طریق منابع خدادادی خود در ونزوئلا شاهد توسعه محصولات کشاورزی خود باشیم.

 

وی اظهار داشت: ونزوئلا ۳۳ میلیون مساحت برای کشت محصولات کشاورزی دارد. ما توسعه مساحت هکتاری به منظور توسعه محصولات کشاورزی داشتیم. ما ۳۰ میلیون هکتار زمین آماده زرع و برخوردار از آب داریم که مناسب تولید و حتی صادرات هستند.

 

رئیس جمهور ونزوئلا با بیان اینکه دومین اولویت ما به حوزه تولید و توسعه تولید محصولات کشاورزی برای صادر کردن به ایران و اقصی نقاط ایران ارتباط دارد، گفت: در تبادل‌ها و تفاهم نامه‌هایی که داشتیم اهمیت در حوزه امنیت غذایی و توسعه همکاری‌های کشاورزی بلامنازع است.

 

مادورو افزود: اعتقاد من این است که آینده دوستی ما آینده‌ای بسیار مسرت بخش و غیرقابل خدشه خواهد بود و شاهد خواهیم بود جهان جدید چگونه شکل خواهد گرفت و در مقابل مشکلات چگونه مقاومت خواهیم کرد و به پیشرفت خواهیم رسید.

 

رئیس جمهور ونزوئلا در پایان تصریح کرد: جوانان ونزوئلا و جوانان ایرانی باید بدانند که دنیای آینده دنیای تساوی و حامل عدل است و در مقابل دنیای امپریالیسم ایستادگی می‌کند. ما باید در کنار هم این آینده را به سرانجام برسانیم. آقای رئیسی و مردم ایران روی همکاری همه جانبه ما حساب کنند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار